Mamma till Lucas 110601 v

Alla inlägg under november 2011

Av louise axelsson - 7 november 2011 08:52

..vidrigaste drömmen på länge. Tänkte berätta lite snabbt om den & ursäkta om nån tycker det är taskigt eller så men det var ju som tur var en dröm & det är inte lätt att styra dom som ni vet ;

Jag drömde att lucas togs ifrån mig, hans pappa fick hela vårdnaden & jag fick inte träffa honom. För att jag bodde i en lägenhet?! Det var inte okej att på i en 3a med ett barn..Därför skulle han bo hos sin pappa & jag vet ju att dom inte har rum nu till alla barnen, men det spelade ju ingen roll enligt dom som bestämmer. Så lucas fick bo SJÄLV i den kalla lekstugan ( vet inte ens om det finns sån men i drömmen ) & den var såklart inte isolerad eller något.Där tyckte människor att han kunde bo på en madrass istället för i en lägenhet :( Jag var utanför lekstugan mitt i natten & där inne låg min fina prins & grät som jag aldrig hört honom, jag kom inte in,dörren var låst..ingen annan vaknade. FYFAN börjar fan grina nu av att bara tänka på det. Till slut kom jag in & la mig brevid honom, ammande en hungrig lucas & sedan somnade vi.Sen kom vi såklart inte ut därifrån?!  ... sen kommer jag inte ihåg mer, Vaknade av att jag stor bölade i natt,var tvungen att kliva upp & lugna ner mig :( Varför i hela helvete drömmer man sånt? för att drömmen var att bo i hus? för att det var så det var planerat?.. ingen aning. helt förstörd var jag iallafall inatt.


ja jävlar vad man kan drömma sjuka saker..men nu är det dag & här är verkligheten & min älskade son ligger här brevid & pratar. Funderar på vad vi ska roa oss med idag? alltid blir det nått =)


Jag älskar dig min son, kommer alltid att göra allt för dig.  

/ la

Av louise axelsson - 4 november 2011 20:15

 


Övningssitter,går ju sådär :) det är ju så roligt! :)

Och det är klart man blir trött av att träna & koncentrera sig. Älskade underbara! <3

 


/ la

Av louise axelsson - 1 november 2011 20:08

Otroligt att man för 5 månader sedan sov första natten hemma med världens bästa Lucas,förstår faktiskt inte vart tiden tar vägen, aldrig någonsin har tiden gått så här fort! Grattis älskade barn på 5 månaders dagen <3


 


Annars idag då, vi tog en hääääääärlig sovmorgon idag! vilket resulterade i att vi skippade babyrytmiken idag,lite tråkigt men jag eller båda två var så trötta imorse. Så vi tog det lugnt o drog oss i sängen hur länge som helst ( känns det som iallafall när man i vanliga fall vaknar kl 5-6 )

Vid lunch mötte vi Lucas storasyster Julia vid ica, köpte med oss gotta & gick hem till oss. Härligt att få träffa henne, man saknar ju både henne & david. Så det är väldigt skönt att vi kan träffas ibland ändå trotts att vi inte längre är en familj. En stund senare gick vi hem till deras farmor, hon ringde mig igår och ville ha besök någon dag, dom hade köpt en onepice typ till Lucas, jätte gullig. När klockan närma sig halv fyra var det dax för en promenad så plutten skulle somna,hade inte sovit en blund förns då. Julia cykla vidare & jag passa på och tigga åt mig en kopp kaffe hos cia medans plutten sov i vagnen.


Sen har det inte varit så mycket mer idag, bus & gos såklart.

Nu sover Lucas & jag ska väl kika lite på tv & kanske ringa cia en gång innan jag också blundar.


<3

 


/ la

Ovido - Quiz & Flashcards