Mamma till Lucas 110601 v

Alla inlägg under september 2011

Av louise axelsson - 19 september 2011 19:42

Min underbara pratkvarn!

ikväll har han nog slagit sitt rekord,munnen går i ett :)


Åh vad jag älskar dig!

/ LA
 

Av louise axelsson - 18 september 2011 06:35

Envisa lilla sötunge,han vaknade vid halv 5 o var så pigg och pratglad i sängen.Mamman däremot hon kunde knappt hålla ögonen uppe..min tanke var bryt ihop o kom igen! Men iallafall efter en timme så gav jag upp tanken att somna om,så vi klev upp och jag har fått i mig kaffe o har vaknat till liv.

MEDANS lucas sover i babysittern?!?!?!? titta han på tv i 10 min innan han somna? jaja tur han är världens sötaste o får mamma att göra som han vill :)


Får se vad denna dag bjuder på, sova? skulle väl inte tro det ;) Ha en bra dag!

Lite bilder på bebis lucas;


 

Älskade unge!

   

 


/ LA

Av louise axelsson - 17 september 2011 18:16

uuh vilken natt,lucas vaknade väl en 6 gånger.. vid halv 5 var han även pigg o jag var nästan död! men efter 1 ½ timme somna han på mitt bröst och jag somna också i ca en timme till.Jag var ju ganska stel efter den sovningen. Men efter några koppar kaffe blev jag människa igen :) Super mysigt hade vi på morgon sen.


Vid lunch tog vi oss en promenad till vallhov o hälsa på morfar mats.Verkligen härligt väder att promenera i idag.Efter lite kaffe kom även Isak dit :) min stora lillebror,tycker det var nyss han var 2-3år o sprang runt med sitt vita lockiga hår.Nu blir han 8 år!! ojojoj. Fick även lite mat innan vi gick hem igen. Kom väl hem vid 5 ungefär. Haha ja och jag fick lite barn sånger/sagor på band av pappa och där hitta jag ELMER HULT!! kommer så väl ihåg att jag lyssna på det när jag var liten, roligt! Någon mer som lyssna på han? :)


Nu myser vi i soffan med pyjamas.Blir fortsatt mys resten av kvällen, inte många mer knop idag inte.Lite kaffe känner jag skulle va gott..o kanske en bulle till?!


<3


 



 

You sold me out to save yourself !


/ LA

Av louise axelsson - 16 september 2011 22:08

Hallå.

Tiden har gått fort idag,slapp och mysig dag.

Började med att ta det lugnt i morse,kollade på barn tv o hade det mysigt.

På eftermiddagen tog vi en promenad med nisse, gick till fotbolls planen och mötte mormor kicki.Så roligt att se nisse springa som en galning med sina korta ben och klumpiga rumpa :) Efter en stund gick jag o lucas vidare, nisse sover hos mormor tills imån. Gick en runda iallafall o stanna vid affären,mamman lära ju köpa gotta till kvällen. På vägen hem började lucas vakna till o jag väntade mig gnäll hela vägen hem för han kan ju bli SÅ hungrig på en gång men han låg så sött och såg sig omkring hela vägen hem. Skönt det, kan ju vara lite stressigt och hjärtskärande när han tycker man ska slänga fram tutten var man än är :) Stannade till o med till hos cia en kortis.


Strax efter vi kommit hem kom Emma&Alicia hit :) kollade på idol och gullade med våra vackra barn :) kort kommer längre ner!

Nu är nu o lucas ligger i sängen o sover och mamman dricker cola,blir väl att kika lite på trök tvn o datorn ett tag till innan jag blundar. I morgon tror jag vi tar en tripp till vallhov och hälsar på morfar mats o morbror isak ;) beror lite på väder o vind.



lucas o alicia ;

Hålla hand

 

Busar i gymmet

 

Alicia&Lucas

 

pluttens go fötter

 



Godnatt när det är dax!


 


I'll be seeing you again..
Yeah I'll be seeing you in hell


/ LA

Av louise axelsson - 15 september 2011 19:03

Imorse fick jag stressa,så otroligt trött,Lucas likaså! Tycker det är lite jobbigt att alla besök och grupper ska vara så tidigt,jämt! Men man får väl vänja sig :)

Men i morse hade vi nog kunna sovit länge..

Ja mammagruppen var väl okej tycker jag,kanske svårt att få en uppfattning på första träffen,då vi mest presenterade oss.Var kul att både lisa & elin hamna i samma grupp som mig :) så man kände någon från början iallafall. Lucas var väl bland dom minsta,2 st som var yngre än honom, gruppen var från april - juni. Lucas var så snäll och gav inte ifrån sig ett enda gnäll ljud,denna gång ska man väl tillägga.

Han är otroligt intresserad av människor,speciellt barn :)

Hoppas det håller i sig!


På em kom cia & tindra förbi en sväng,alltid trevligt. Sen var jag tvungen att laga mat för jag höll på att hungra ihjäl :) Och så kom mamma,druckit lite kaffe och busat med Lucas.Nu är hon ute med nisseman,min snälla mamma!<3

Lucas han kollar på tv och äter på händerna,helst båda samtigt!

Älskade vackra barn <3


Nä fylla på lite kaffe och invänta mor. Blir tidig kväller idag..

försöka iallafall.



  

LIVET!



/ LA

Av louise axelsson - 14 september 2011 20:24

det jag behöver <3

Jag älskar dig så mycket att jag får ont i magen!

  


Som dom lovat så kom dom i morse och bytte kyl/frys och spis,känns mycket fräschare. Nu väntas bara tapetsering där inne + 2 andra rum.

På em tog vi oss en promenad,man kan ju säga att det blåste ute! Gick förbi affären och såg ut som en skata i huvudet och smink i hela nyllet,tårarna bara sprutar när det blåser ju! Men dom verkade överleva ändå.

Har även tagit ett bad med plutten :) så mysigt, han älskar verkligen vatten! Blir oftast arg när vi badat klart. Nu ligger han och sover i sängen,hoppas han sover bra inatt då jag känner att jag behöver det,varit trött dom senaste dagarna o fryssen,verkar som nått inte vet om det ska slå ut eller försvinna.


Och i morgon är första mammagruppen,spännade och lite läskigt då man inte alls känner nån eller åtminstonne inte vad jag vet! Jo Elin & Igor, hoppas på att dom kommer :) Har också för mig att jag skulle göra något mer i morgon på em, men just nu har jag då ingen aning om vad det skulle vara..


nä,lite bilder på det här så!


     

dom hade mys-stund idag :)


 

Måste du knäppa kort på mig hela tiden? - SJÄLVKLART!


   

 Nisse!


/ LA


Av louise axelsson - 13 september 2011 21:08

Så var det kväller igen,skönt för jag har känt mig trött hela dagen! kan ju bero på det härliga höstregnet. Jag gillar hösten egentligen,men det behöver inte regna hela tiden! gillar när det är lite mörkare,så man får tända smålampor och lite ljus,sätta på sig halsdukar/mössor och en extra tröja på morgon och kvällen.Fina höst dagar med sol och lite kyla i luften är härligt. Det tråkiga är att man vet vad som kommer sen..Vintern,suck!!


Har precis fått plutten att somna,han ville inte riktigt det idag trotts trött kille.Mamman ska kolla klart på house iallafall innan hon gör kväller :)

Imorgon på fm skulle dom komma och byta ut min kyl/frys och spis!

härligt att få nytt och slippa ha 70tals grejer.


Blev så trött tidigare när jag satt på facebook och läste.(inte bara på facebook)Hur orkar samma människor ständigt vara så otroligt negativa om allt?

Ok om man har dåliga dagar och man kan inte vara possitiv hela tiden,det är absolut inte jag heller! men städigt gnälla över något?!

Det är så synd för oftast smittar den dåliga energin av sig,men ikväll kände jag inte för att ta för mig av den. Har säkert en annan åsikt en annan dag :)


Nä nu ska jag prova ringa Cia igen, hann ju inte prata klart :)



   <3



/LA

Av louise axelsson - 12 september 2011 08:43

Godmorgon.

Inatt har vi inte sovit speciellt bra, lucas har nog sovit bättre än mig iallafall.Vid halv fyra längtade jag efter morgon kaffet,nära på att kliva upp redan då.Men klev upp vid 7 istället. Just nu sitter lucas så nöjd i sin babysitter som alltid på morgon och tittar på barn tv. Jag skulle ju vilja passa på att duscha men dom ska ju byta lås i området idag och i morgon,såg gästrikelås bilen utan för mitt hus, så kände inte för att stå i duschen när dom kliver in.

Riktigt tråk väder idag, ville ta en promenad och slarviga jag vet inte vart regn skyddet till vagnen är.. hur kan man tappa bort det?! fattar inte, nån måste ha snott det. Vid lunch kanske Emma och Alicia kommer förbi, en kaffe eller tre.

Visar sig vad dagen mer har att erbjuda oss, om inte annat så blir det en mysdag, som alltid egentligen <3


På torsdag är det första mammagrupps träffen, spännande! :)



LA+LA = mor&son <3

ha en bra dag!

  

/ LA

Ovido - Quiz & Flashcards