Mamma till Lucas 110601 v

Alla inlägg under oktober 2011

Av louise axelsson - 12 oktober 2011 10:19

förstår inte,Om gud nu finns (?) vad har han då för förklaring? finns ingen vettig förklaring till det här... :(

På samma dag 10 år senare rycks ett litet barn i min närhet bort från sin mamma,sin familj.

Dagen då Lilly blev en ängel,blev min lillebror Adam en ängel för tio år sedan.

Bilder i mitt huvud kommer tillbaka, bilder jag inte minns egentligen.

orättvisa,idiot värld.. fattar inte.

Tänker på er hela tiden, Mimmi glöm inte att andas,du är stark <3 finns här.


 

<3



Har en liten sjukling här hemma,jätte förkyld o lite febrig. Hjärtat mitt <3

Igår var det 1 år sedan jag fick reda på att jag väntade dig lucas,

ett efterlängtat pluss <3


/LA

Av louise axelsson - 9 oktober 2011 21:06

Ja vad ska jag skriva,vad finns det att säga? världen är grym,den är hemsk & så frukstansvärt orättvis. Ingen ska behöva ta förväl av sitt barn,absolut ingen! Mina tankar är ständigt hos Mimmi <3 ,önskar jag kunde göra något,hjälpa henne att bära smärtan.Det svider i mitt hjärta,det svider i ögonen,hela själen känns ihop skrynklad. & hur mår inte älskade Mimmi då.Det går inte att sätta sig in i smärtan hon måste känna. Hon går igenom det värsta en människa kan göra, det är så hemskt,jag vet att Mimmi är en stark människa men här är ju olidligt. Kan bara säga att jag finns här, en axel att gråta emot,öppna armar,massor med kramar o kärlek,Om du bara vill sitta tyst,prata eller gråta! Jag vet att hon har många många omkring sig,mycket stöd - men vill bara säga att jag också finns här.


Jag tänder ljus för Lilly <3

Av louise axelsson - 7 oktober 2011 23:20

Hjärtat går sönder,tankarna snurrar. Älskade Mimmi - Älskade Lilly, det finns inte ord, inga bokstäver blir rätt.Varför ska livet innehålla dess smärta,varför ska människor behöva vara med om det här?

INGEN ska behöva förlora sitt barn. :'(

Alla mina tankar & min styrka sänder jag dig Mimmi.

Jag har tänt ljus för Lilly, vila i frid - fina ängel  <3


Av louise axelsson - 6 oktober 2011 21:30


ingen ork att skriva,några bilder blir det bara :)


          älskade älskade pojk!




/ LA

Av louise axelsson - 5 oktober 2011 17:46

För en stund sen fick jag en känsla där det känns som hela jävla hjärtat slits ut & tusen tals nålar hackar på´t,kalla mig känslig eller töntig,fine! .. han åkte ju bara till sin pappa i en timme,en timme kan ju folk tycka inte är länge alls,men för mig utan lucas är det en evighet.HAN ÄR JU MED MIG 24/7, vi sitter ju ihop för tusan. Dessutom vet jag hur beroende han också är utav mig, jag är ju hans trygghet & matmaskin. JAA JAG VET, att jag måste vänja mig,men jag kan ju fan inte rå för hur det känns när han åker iväg & att veta att det kommer alltid vara så. Denna gång kändes det bara extra jävligt,varför vet jag inte.Förra gången fick jag inte lika stor ångest....


Nu sover iallafall plutten & jag passar som sagt på att skriva ett inlägg.Vi tog oss en sovmorgon i morse,första mjölkningen var vid halv 6 sen somna vi & klev upp halv 9,super utvilad kände jag mig :) Vid lunch kom mormor kicki på besök,jag tog en sväng med nisse & så drack vi en snabb koppkaffe innan hennes lunch var slut.


Nu ska jag få i mig nått i mat väg, sen pussas o mysa som bara den med plutten.


kärlek för livet <3

  

/ LA

Av louise axelsson - 4 oktober 2011 22:04

Då var det kväll igen,är skönt trött nu. Ska ge "karatefylla" på 6an en chans först innan jag lägger mig & läser. Plutten har precis somnat,en sen kväll idag då han sov lite för mycket på sen eftermiddagen men vad gör det? :)

Idag har vi varit på kalas, Saga fyller 4 år idag! Så var där en sväng & fika tårta,självklart en kanelbulle också! Sen promenera jag till ica o hämta ut en telefon." irriterande sur pitt i kassan" men alla har väl en dålig dag ibland kanske.... men men alltid great med nya saker iallafall :) Kanske skippar läsningen ikväll o försöker lära mig telefon istället :)


han't mer lust o orka att skriva mer än såhär,godnatt vänner!



PLUTTEN!

 


/ LA

Av louise axelsson - 3 oktober 2011 20:42

Ojoj vad trött man kan vara,en sliten människa idag. Vi började dagen strax före kl 5 imorse.Pigg och underbar var min son då,vilket är otroligt härligt! Att han vaknar tidigt ibland gör lixom inget för han är inte ledsen,inget som är fel. Men försökte väl en stund att somna om men gav upp tanken ett tag.Kaffe till mamman o barnprogram till plutten.När jag kände att jag piggna till o klockan närma sig 6.30 så vart plutten jätte trött o somna nästan sittande :) så vi la oss igen och sov en timme till. MYS!

Under dagen har vi umgåts med Cia,handlat o haft det allmänt bra. Hade inte planerat så mycket idag för jag trodde pappan skulle höra av sig,men inte ett ljud! kom väl nå viktigare...vad vet jag.

Lucas avslutade nyss dagen o har somnat, jag skulle också vilja sova nu,men jag vill ju se hollywoodfruar kl 21, fast o andra sidan lyckas jag alltid se repriset på söndagar också, men bara för det missar jag väl det på söndag :) haha får se hur länge jag orkar ha ögonen öppna.


Jag älskar varje sekund med lucas, jag iaktar o memorerar hans utryck,ljud o rörselser! & varje dag lär han sig lite mer,utvecklas på så många vis.Åh vad jag ska minnas,älska o finnas för den pojken,älskade fina barn,mitt barn! <3


 


/ LA

Av louise axelsson - 1 oktober 2011 20:37

Ja tänka sig att tiden helt plötsligt bara springer fram,alldeles för fort går det. Min lilla plutt blir 4 hela månader idag,helt utan tvekan dom bästa 4 månader i mitt liv! min glada underbara pojke! :) vad vore livet utan min charmplutt?!?!?

Frukstansvärt tacksam för min lilla lucas. <3

 

bild från i morse;

 


Har haft min pappa på besök nu på kvällen,jätte trevligt att få umgås med honom. Han hade med sig lasange också som Annika gjort,ska bli smarrigt att äta i morgon :)

Drack lite kaffe o busa med lucas. Nu har pappa precis åkt och plutten min har gjort kväller,han var så trött så läggningen blev lite tidigare än vanligt,så antar att det blir upp o hoppa ca 5 i morgon då :) Gör ingenting då jag också tänkte göra kväller tidigt. Pigg på morgon min plutt,inte mamman dock, men nu börjar det bli ett mönster att vakna kring 6 :)


imorgon är jag sugen på att gå på fotboll,vilket jag varit hela sommaren.. men det finns lixom ingen att gå med, ingen som tycker det är kul. Aja.. det visar sig.


nix nu får det räcka. Sov gott sen!


/ LA

Ovido - Quiz & Flashcards